top of page

Politica de confidențialitate

Ultima actualizare: 21.04.2024

https://www.beststudios.ro/ se angajează să protejeze confidențialitatea vizitatorilor săi. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, divulgăm și păstrăm informațiile personale pe care le furnizați prin intermediul site-ului nostru, inclusiv, dar fără a se limita la, utilizarea formularului de contact.

• Colectarea Informațiilor

Prin utilizarea formularului de contact de pe site-ul nostru, furnizați voluntar informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte detalii pe care alegeți să le împărtășiți pentru a ne permite să răspundem solicitărilor dumneavoastră.

• Utilizarea Informațiilor

Informațiile personale colectate prin intermediul formularului de contact sau prin orice alte metode de pe site-ul nostru sunt utilizate în următoarele scopuri:

  1. Pentru a furniza și gestiona serviciile solicitate: Utilizăm informațiile pentru a răspunde direct solicitărilor dumneavoastră, fie că este vorba despre întrebări generale, cereri de suport sau solicitări de informații suplimentare despre serviciile noastre. Acest lucru poate include comunicarea cu dvs. prin e-mail, telefon sau alte forme de comunicare pe care le-ați indicat.

  2. Personalizarea experienței dvs. pe site: Informațiile colectate ne pot ajuta să personalizăm conținutul, recomandările și ofertele pe care vi le prezentăm pe site, în funcție de interesele și preferințele dvs. anterioare.

  3. Îmbunătățirea serviciilor și a site-ului: Folosim feedback-ul și informațiile colectate pentru a analiza și a îmbunătăți calitatea site-ului și a serviciilor noastre. Acest lucru include dezvoltarea de noi caracteristici, optimizarea experienței utilizatorului și asigurarea unui mediu online sigur și securizat.

  4. Marketing și comunicații: Cu consimțământul dvs. explicit, putem folosi informațiile pentru a vă trimite actualizări, oferte speciale, informații despre evenimente și alte noutăți legate de serviciile noastre. Puteți opta oricând pentru a nu mai primi astfel de comunicări.

  5. Respectarea obligațiilor legale: În unele cazuri, putem folosi informațiile pentru a ne conforma cerințelor legale, cum ar fi păstrarea datelor pentru scopuri fiscale sau de raportare.

• Păstrarea și Protejarea Datelor

Ne angajăm să protejăm securitatea informațiilor dvs. personale. Vom păstra măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a proteja împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii informațiilor dvs. personale.

• Accesul și corectarea informațiilor Dvs.

Aveți dreptul să solicitați accesul la informațiile personale pe care le deținem despre dvs. și să solicitați corectarea oricăror informații incorecte sau incomplete.

• Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate la orice moment și din orice motiv. Schimbările aduse politicii vor reflecta evoluțiile în cadrul practicilor noastre de prelucrare a datelor, schimbările în tehnologie, legislație și orientările reglementatorilor sau alte motive. Prin urmare, vă încurajăm să revizuiți periodic această pagină pentru a fi la curent cu cele mai recente informații privind practicile noastre de confidențialitate.

• Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate sau la practicile noastre de prelucrare a datelor sau dacă doriți să vă exercitați drepturile legate de datele personale vă rugăm să ne contactați la dpo@beststudios.ro.

bottom of page