top of page

Beneficii care fac diferența!

Aici, timpul tău devine o investiție în tine însăți, iar rezultatele tale vor vorbi de la sine.  Transformă-ți fiecare moment într-o oportunitate de succes.

Cum începi o colaborare?

Ce pune BEST STUDIOS 
în plus pentru tine?

Venituri colosale

Câștigurile tale cresc cu ajutorul un sistem de organizare eficient, oferim, training de calitate, inovație, implicare și concentrarea pe o abordare umană.

 

Profită de experiența și cunoștințele noastre să ajungi rapid la cele mai mari venituri.

 

Ai resursele și susținerea de care ai nevoie pentru a obține performanțe remarcabile și venituri substanțiale.

Include

-  Venit garantat de 5000 de lei

-  plată de 2 ori pe lună

- fără plăți întârziate

-  studio cu cel mai mare venit mediu de încasări/model

venituri colosale 3.jpg
dez personala 3.jpg

Dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este cheia creșterii, transformării radicale a vieții, prosperității și relaxării, atât în interior, cât și în exterior. Pentru a trece de la o viață cu neajunsuri la o viață de lux, investește în tine însăți.

 

Învață să treci de la visarea unei vieți mai frumoase la construirea ei pas cu pas. Dezvoltarea personală te ajută să devii o sursă de inspirație pentru ceilalți și să influențezi pozitiv.

 

Oamenii de succes investesc în dezvoltarea propriei mentalități pentru a deveni mai puternici, mai curajoși și pentru a depăși obstacolele vieții. Această cale te ajută să atingi fericirea, să ai relații frumoase, o familie împlinită și să atingi prosperitatea financiară.

Include

- ședințe de coaching individuale

- seminarii săptămânale pentru dezvoltarea personală

-  setarea unei mentalități de învingător

-  cursuri de planificare financiară

Contract legal

Este important să menționăm că înainte de a începe orice ședință foto, semnăm un contract legal care respectă în întregime normele legale.

 

Acest contract este un angajament ferm care aderă la toate reglementările și legile în vigoare, asigurându-vă că toate aspectele sunt transparente și conforme cu cerințele legale.

Un avantaj semnificativ al contractului este că, datorită plăților aferente, ai beneficii suplimentare. Acestea includ asigurare medicală, indemnizație de pensie pentru copii și contribuții la sistemul de pensii. În plus, contractul nu conține amenzi, penalizări sau clauze abuzive.

 

Oferă-ți o experiență sigură, legală și convenabilă, fără niciun fel de surprize neplăcute.

Include

- sistemul de procente

-  atribuțiile și beneficiile tale

-  zilele de plată

-  perioada contractului

contract 1.jpg
bonusuri 2.jpg

Bonusuri atractive

Ai parte de bonusuri atractive care fac parte dintr-un sistem progresiv de procente. Aceste procente cresc în funcție de veniturile generate și de vechimea ta în echipă, recompensându-te pe măsură ce avansezi.

Bonusul de fidelitate este unul dintre cele mai semnificative avantaje de care poți beneficia, deoarece te sprijină cu plata taxelor tale. 

Mai mult decât atât, poți avea și un bonus de recomandare extrem de atractiv. Suma totală a acestuia depinde de implicarea și performanțele persoanei recomandate. Generează chiar și până la 7.000 de dolari, din recomandările tale de succes.

Include

-  Bonus de recomandare

-  Bonus de fidelitate

-  Bonus de vechime

-  Sistem progresiv de procente

Cazare

Ai cazare în apropierea studioului pentru a-ți facilita pentru a nu pierde timp pe drum. Astfel, nu mai ești dependentă de resursele părinților. Poți să te muți în centrul Bucureștiului și să locuiești alături de colege care împărtășesc aceleași obiective și pasiuni.

 

Poți să faci facultatea in București, fără sa depinzi de locurile de la cămin.

Include

- Cazare în București

-  Cazare aproape de job

- Cazare centrală

-  Schimbarea vieții sociale

cazare 3.jpg
consultanta 2.jpeg

Consultanță

Ai o gamă completă de servicii de consultanță pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele, indiferent de natura lor.

 

Ești ghidată și ajutată în dezvoltarea ta atât în plan personal, cât și financiar. Vei  fi la curent cu cele mai recente tendințe din industria beauty.

Transformările spectaculoase iți sunt la indemână, iși poți obține cele mai bune rezultate în ceea ce te privește, astfel încât să îți poți atinge obiectivele în acest domeniu.

Include

- Consultanță pentru achiziționarea mașinii

-  Consultanță pentru cumpărarea unei locuințe

-  Consultanță pentru operații estetice 

- Consultanță financiară

Servicii oferite

Toate serviciile sunt oferite in house, pentru a-ți face experiența mai comodă. Nu mai trebuie să te deplasezi în altă parte. Aici găsești tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Croitorie retus, garderoba si accesorii pentru sedintele foto

Include

-  Make-up

-  Coafor

-  Manichiura

-  Extensii gene fir cu fir

servicii oferite.jpg
training 2.jpg

Training specializat

Un sistem de training performant face diferența dintre a câștiga 100$ și 2000$ pe tura. Rezultatele vorbesc de la sine - modelele care  au atins constant statutul de cele mai bine plătite modele din lume beneficiză mereu de cel mai bun training din domeniu. 

Dar ce înseamnă cu adevărat un sistem de training performant? E Un sistem personalizat în funcție de nevoile și abilitățile tale unice.

Ai posibilitatea să câștigi zilnic venituri care depășesc salariul minim pe economie, în funcție de angajamentul și dedicarea ta. Practic, poți câștiga într-o zi ceea ce alții ar câștiga într-o întreagă lună.

Include

-  Cel mai bun sistem de training 

-  Management de model

-  Traineri profesioniști

-  Training în timp real

bottom of page