top of page

BECOME THE BEST
IN THE INDUSTRY

Descoperă o oportunitate de afacere unică! Sistemul nostru de franciză îți oferă posibilitatea de a te alătura unei rețele de succes, beneficiind de brandul nostru puternic și de experiența noastră în domeniu. Profită de suportul și know-how-ul nostru pentru a-ți construi propria afacere de succes. Alege franciza și începe să-ți transformi visul în realitate!

$

Unicitate

Suntem pionieri în stabilirea unor noi standarde în acest domeniu. Inovația este motorul nostru, conducând la schimbări majore în industrie, de la designul studiourilor noastre la crearea unor noi categorii pe platformele internaționale premium.

$

Exclusivitate

Oferim francizatilor noștri posibilitatea de a obține exclusivitate teritorială. Condițiile se negociază cu fiecare partener în parte.

$

Tehnologie

 Pentru că suntem the BEST și ne propunem să rămânem în top, studiourile noastre beneficiază de facilitățile tehnologiei moderne, dar continuăm să investim permanent și în această arie.

$

Bonusuri atractive

Partenerilor investitionali le oferim posibilitatea de a beneficia de oferte avantajoase, negociate la nivel de grup BEST STUDIOS, pentru o serie de bunuri și servicii precum: cursuri management, abonamente medicale, discount-uri la clinicile de estetică și stomatologie, servicii design interior, furnizori de mobilier și echipamente foto-video și IT etc.

$

Legalitate 100%

Fie că este vorba despre Legea 196/2003 modificată și completată prin Legea 496/2004 - privind prevenirea și combaterea pornografiei, fie de Regulamentul European 679/2016 - privind protecția datelor cu caracter personal sau de orice altă normă ce reglementează activitatea, monitorizăm în permanentă modificările cadrului legislativ specific domeniului și implementăm toate măsurile necesare, în vederea conformării.

$

Marketing & PR

Pentru promovarea studiourilor noastre am pus la punct o strategie de marketing și PR menită să acționeze pe cele două planuri esențiale - recrutarea de modele și creșterea notorietății brand-ului BEST STUDIOS, într-o manieră eficientă și transparență.

$

Locații și standarde

Amplasarea, design-ul, dimensiunea, compartimentarea, dotările și recuzita îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate în domeniu.

$

Training specializat

BEST STUDIOS a implementat cel mai performant sistem de training din domeniu, concretizat prin dezvoltarea abilităților și profesionalismului trainer-ilor noștri, lucru dovedit atât prin premiile obținute la cele mai importante evenimente dedicate industriei, cât și în ceea ce privește performanțele modelelor BEST, ajunse în topul mondial al încasărilor.

Care sunt costurile francizei BEST STUDIOS?

1

Cuantumul taxei pentru accesarea sistemului de franciză 

2

Redevența lunară (royalty fee) depinde de performanță studioului

3

Taxa pentru marketingul de brand

De ce să colaborezi cu noi?

Profit

Videochatul este un domeniu dinamic și în continuă expansiune, o industrie profitabilă, ce poate asigura venituri peste medie celor implicați, fie că este vorba despre proprietarul afacerii, fie că vorbim despre modele sau despre o altă categorie de angajați.

Statisticile confirmă că videochatul este una dintre puținele industrii care nu au fost afectate nici de criză economică mondială din 2007 și nici de efectele pandemiei de COVID-19, cu care continuăm să ne confruntăm. Dimpotrivă, industria de videochat a continuat tendința de creștere a veniturilor înregistrate.

Din perspectiva investitorului, urmând modelul de business BEST STUDIOS, tranziția până la recuperarea investiției inițiale și profit se poate realiza într-o perioadă de timp de 1 - 1,5 ani.

Dollars
photo_2024-02-27_16-21-12.jpg

Costuri

Investiția inițială într-o franciză BEST depinde în principal de 3 factori: oraș, mărimea studioului (numărul de camere) și costurile operaționale imediate (exemplu: chirie spațiu, salarii personal, utilități și mentenanță, etc.).

Iar afacerile au nevoie de timp pentru a deveni profitabile. Experiență într-un domeniu economic extrem de competitiv reprezintă de multe ori factorul decisiv între succes și nereușită. Franciză Best Studios îți va aduce, dincolo de brand și servicii de consultanță premium, know-how-ul acumulat și perfecționat în ultimii 20 de ani, inclusiv acces la softul dezvoltat de BEST, special pentru a putea monitoriza performanță financiară a studioului și a fiecărui model, în orice moment.

Suntem în permanentă legătură cu partenerii francizati , de la momentul realizării planului de afaceri, la designul și necesarul de investiții pentru amenajarea studioului și până la furnizarea de traininguri pentru manageri și recomandări punctuale menite a crește veniturile modelelor și implicit ale studioului.

O franciză BEST are o multitudine de atuuri și garanții pentru construirea unui business de succes, într-o industrie complexă.

Includes

-  Recunoaștere (branding)

-  Suport (asistență)

-  Model de afacere testat (validat)

-  Training (pregătire)

-  Risc redus (siguranță)

-  Know-how sistem de management

1

Cum îmi pot asigura succesul în sistemul tip franciză?

Din această perspectivă, se urmăresc trei direcții principale: ATITUDINEA, MOTIVAȚIA și CUNOȘTINȚELE despre domeniu și domeniile adiacente. În cazul în care nu aveți experiență sau cunoștințe necesare, specialiștii de la BEST STUDIOS vor fi alături de dumneavoastră pentru a vă ghida și a vă oferi sprijinul necesar. De asemenea, se pune accent pe dezvoltarea abilităților individuale.

2

Unde pot deschide franciza BEST STUDIOS?

Sub marca BEST STUDIOS este posibil să deschideți un studio în orice țară sau regiune, cu condiția să respectați legislația în vigoare și să îndepliniți standardele minime necesare.

3

Ce înseamnă sistemul de franciză în afaceri?

Sistemul de franciză în afaceri reprezintă o modalitate prin care o companie (francizorul) permite altor persoane sau întreprinderi (francizații) să utilizeze marca, produsele și/sau serviciile sale în schimbul unui anumit cost sau taxă. Este o formă de colaborare în care francizorul oferă suport și know-how, iar francizații beneficiază de o afacere deja stabilită și recunoscută.

Formular aplicare Online
Dețin sau am deținut un studio videochat:
Dețin sau am deținut o afacere într-un alt domeniu:
Vă rugăm să bifați modalitatea prin care ați aflat despre franciza Best Studios:

Te vom contacta în cel mai scurt timp.

bottom of page