top of page

Unde găsești studiouri
Best în România

Te invităm să explorezi rețeaua noastră extinsă de locații din întreaga țară! Indiferent unde te afli, suntem aici pentru a-ți oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Descoperă o experiență unică în fiecare colț al țării cu noi.

București

Best Studios din București este locul unde carierele strălucesc! Cu un brand de încredere și suport dedicat, te invităm să faci parte din echipa noastră de modele de videochat. Aici, găsești condiții ideale pentru succesul tău în lumea videochatului. Alege Best Studios pentru a-ți transforma pasiunea într-o carieră remarcabilă în inima capitalei!

Locații

Bulevardul Ion C. Bratianu 29-33, Metrou Unirii

Contact us

0730 752 752

0749 752 752

Brașov

Best Studios Brașov, destinația perfectă pentru a construi o carieră de succes în videochat! Cu un brand de încredere și facilități de top, te invităm să îți dezvolți potențialul într-un mediu dedicat.

Locație

Contact us

0730 752 752

0749 752 752

Craiova

Alege Best Studios Craiova pentru a experimenta o combinație unică de profesionalism, sprijin și reușită într-un mediu prietenos și dinamic.

Locație

Str. Rovinari, nr. 35

Contact us

0771 551 874

Pitești

Franciza BEST Studios Pitești se evidențiază ca o opțiune de succes în industria de videochat. Cu un brand solid și suport specializat, această franciză oferă oportunități profitabile într-o piață și creștere continuă în încasări.

Locație

B-dul I.C. Bratianu, bl.A7, Mezanin, orasul Pitesti, județul Arges

Contact us

0763074104

 Târgu Mureș

Bun venit la Best Studios Târgu Mureș!
Suntem încântați să vă întâmpinăm în noua noastră locație, unde profesionalismul și dedicarea se îmbină pentru a vă oferi o experiență de neuitat. La Best Studios, ne mândrim cu faptul că fiecare colaborator este tratat cu respect și apreciere, având la dispoziție cele mai bune resurse și suport pentru a-și atinge potențialul maxim.
Vă invităm să descoperiți mediul nostru prietenos și oportunitățile pe care le oferim. Aici, fiecare zi este o nouă șansă de a excela și de a vă dezvolta abilitățile într-un cadru modern și dinamic.
Vă așteptăm cu drag să facem împreună primii pași spre succes!
Echipa Best Studios Târgu Mureș

Locație

Fabricii de zahar nr 8

Contact us

0758 66 9913

Ești pregătită să ne întâlnim?

Mulțumim de mesaj, te contactăm noi în cel mai scurt timp

bottom of page